I CIFA følger vi en 5-stegsprosess fra start til slutt.  Vårt mål er å få deg som spiller til å yte ditt beste og dermed få gode muligheter innenfor fotballverdenen.  

STEG 1

CIFA FOTBALLSKOLE/PRØVESPILLING

Første steget i CIFA prosessen er en fotballskole i ditt område. Denne fotballskolen/prøvespilling kjøres over 2 dager, hvor hver dag varer 6 timer.

I Iøpet av disse 2 dagene blir spillerne trent av Premier league og Championship trenere hvor vi tester ferdighetene og kunnskapen til spillerne.

Med et maksimum av 20 spillere knyttet til hver trener kan vi garantere at hver spiller får god læring og muligheten til å bli sett. 

Spillere som imponerer i sin aldersgruppe blir invitert til steg 2: elitelaget.

(Eliteutvalg er kun for alderen 13+) (Alderen 10-12 blir invitert til en utviklingshelg i Oslo)    

PRIS: 2000,-

STEG 2

CIFA ELITE LAGET

Andre steg av CIFA prosessen er elite samling for spillere valgt ut fra prøvespillingen på de forskjellige aldersgruppene.  Alle spillere møter oss i Oslo hvor vi trener 6 timer hver dag over 2 dager. I løpet av disse dagene jobber CIFA sitt trenerteam tett sammen med spillerene/lagene for å gjøre dem klare til steg 3: turen til England.

I løpet av disse dagene kommer vi til å jobbe med følgene. 

  • Spille ut gjennom laget. 
  • Presse som et lag. 
  • Formasjon.
  • Individuelt angrepsspill. 
  • Individuelt forsvarspill.

PRIS: 2000,-

STEG 3

ELITETUR TIL ENGLAND

Tredje steg av CIFA prosessen er en tur til England for elitelaget i de forskjellige aldersgruppene. På turen skal vi spille mot tre Premier League/Championship klubber i løpet av seks dager. Målet med turen er å vise fram CIFA spillerene til lagene vi spiller mot. Med dette i tankene sender CIFA spillerrapporter på alle spillere til speidere som blir invitert og trenere på lagene vi skal spille mot.   

PRIS: 6000,-

STEG 4

PRØVESPILLING FOR PROFT LAG

I løpet av alle tre første stegene blir spillerne speidet på regelmessig basis, om du imponerer på alle de tre stegene kan du bli invitert på prøvespilling til et av lagene CIFA jobber tett sammen med. 

STEG 5

PROFF KONTRAKT

Om du imponerer på prøvespilling kan man bli tilbud kontrakt. Om dette skjer vil CIFA hjelpe til med å guide spilleren og foreldre under denne prosessen. 

Så langt har CIFA hjulpet 98 spillere til proffe kontrakter i industrien. 

BOOK