CIFA SPONSORER

CIFA sponsorer får muligheten til å markedsføre deres merke gjennom CIFA sine kurs og markedsføring. Alle sponsorer blir oppfordret til å delta i å hjelpe CIFA finne unge talentfulle spillere gjennom kursene som blir holdt rundt i verden. 

Sponsorinvesteringer brukes på mange måter, et eksempel på dette er hvor noen spillere ikke har økonomi til å kunne delta på kursene. Dette er da et område CIFA sponsorer hjelper.

CIFA PARTNERKLUBBER

CIFA jobber med mange partnerklubber i Norge. Alle partnerklubber får muligheten til å holde CIFAkurs på sin bane hvor trenere fra partnerklubben får muligheten til å delta og jobbe med alle CIFA trenerene fra forskjellige Premier League og Championship klubber. (For å lese mer om våre trenere vennligst se «Om oss»-siden)

CIFA holder seg nøytrale til alle klubb rivaliseringer og oppfordrer alle klubber til å jobbe med oss uansett status. Partnerklubber vil også motta gode tilbud om de ønsker lagreiser, utdannelse for spillere osv.. 

Cosmo International Football Academy ser alltid etter nye samarbeidspartnere. Hvis man er interessert i å bli en sponsor eller partnerklubb kan man ta kontakt med CIFA direktør Brent Wood.

Email: info@cifa.no 

Tlf: +47 970 22 712